info@t3plus.nl 06 - 8357 0969

T3Plus: een schat aan ervaringBiografie Mark Elbers

Afkomstig uit een gezellige en grote Brabantse familie, en opgevoed met het adagium dat je voor anderen hoort klaar te staan en je beste krachten inzet.

Oorspronkelijk opgeleid als bioloog en milieukundige en geïnteresseerd geraakt hoe milieu en ruimtelijke inrichting de juiste rol spelen in bestuurlijke processen en besluiten. Ik heb in mijn werk een ruime projectmanagementervaring opgedaan in grote ruimtelijke projecten en bijbehorende besluiten.

Mijn programmamanagentervaring ontwikkelde zich in verschillende reorganisaties en het opstellen van integrale marktprogramma’s. Ook heb ik ruim 15 jaar managementervaring verkregen in de hoek van vastgoed, ruimtelijke ontwikkeling, infrastructuur en bouw.

Dit verbind ik aan een ruime maatschappelijke interesse en ervaring. En daardoor weet ik op een natuurlijke manier mijn weg te vinden in een bestuurlijke omgeving en bouw ik gemakkelijk een netwerk op. Mijn profiel vind je hier .

Voor mij zijn duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen dé inspiratiebronnen om grenzen te verleggen, samen met organisaties in hun resultaat en mensen in hun ontwikkeling. Ik genereer energieke samenwerking leidend tot een bouwwerk om trots op te zijn.

Naast arbeid ontspan ik graag met een goed glas en een mooi gerecht. Of met het luisteren naar mooie muziek of het lezen van een goed boek (vooral biografieën!). Vakanties zijn voor mij een moment om met m’n familie mooie landschappen en steden te bezoeken en daarvan sprekende foto’s te maken.

Projecten en resultaten

Relevante projecten zijn of zijn geweest:

Geef je Huis een Toekomst, Rijn en IJsselenergiecoöperatie ; netwerk van ambassadeurs opbouwen, organiseren van kennisLAB’s op gebied van besparing en duurzame opwek; verzorgen presentaties en voorzitten bijeenkomsten.

Collectieve inkoopactie voor isolatiemaatregelen, zonnepanelen en NOM-ready maatregelen, Energieloket Midden Gelderland ; aansturing uitvoeringsorganisatie en coördinatie richting gemeentelijke organisaties; mede organiseren van informatieavonden en verzorgen van publiciteit en presentaties.

Begeleiding aanbesteding en uitvoering Nationaal Monument MH17,
Stichting Nationaal Monument MH17

Vervullen diverse directierollen in integrale projecten met hoge aandacht voor duurzaamheid in Etriplus en Floriade 2012 ; ontwikkelen en beoordelen van businesscases voor een duurzame gebiedsontwikkeling, voorzitter directie uitvoeringscombinatie voor Floriade 2012; verzorgen bestuurlijke afstemming.

Opstellen en uitonderhandelen diverse overeenkomsten voor gebiedsontwikkeling in zowel stedelijk als landelijk gebied, diverse corporaties en ontwikkelaars ; integrale planvoorbereiding en realisatie van projecten binnen vast budget.

Diverse strategische projecten, ARCADIS ; opstellen en implementeren marktplannen, uitvoeren reorganisaties, opstellen en uitvoeren van efficiency-programma's, aansturen processen van organisatie-ontwikkeling.

Contactpersonen zijn op aanvraag beschikbaar. Verder beschikken wij over een uitgebreid netwerk van ervaren freelancers met unieke expertises met wie wij samenwerken. Als duurzaam bouwer verbind ik graag mijn netwerk aan nieuwe kansen en mogelijkheden.
Wat doet T3Plus nog meer?

  • Inzet voor de onderwerpen leefbaarheid en duurzaamheid in de eigen wijk

  • Bijdragen aan gemeentelijke (politieke) activiteiten op het gebied van milieu en energie, en mede-auteur van een verkiezingsprogramma

  • Inzet in het landelijke bestuur voor het Nationaal Monument MH17 in Vijfhuizen (zie foto hiernaast)